Kino4ua.com
HD 720p
R

Залізний лицар 2

Рік:
Ор. назва:
Ironclad 2: Battle for Blood
Країна:
Великобританія, Сербія
Режисер:
Джонатан Інгліш
Тривалість:
01:48:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Друга частина продовжує розповідати про часи відважних лицарів, які готові були покласти своє життя за свій народ і не замислюючись бралися за мечі у боротьбі з ворогом за свої землі, за свої будинки та сім'ї. Після подій, що відбулися в першій частині фільму, замок Рочестера зумів тримати оборону і вижити після Великої облоги двотисячної армії короля Іоанна. Минуло п'ять років з часів облоги, але спокійне життя мешканців замку лише сниться. Англія нарешті знайшла спокій, після того, як король Іоанн був вигнаний. Але пригноблені шотландські клани нападали на сусідні англійські замки з метою завоювання земель. Лорди були змушені просити допомоги у будь-якого жителя Англії, включаючи найманців, які бралися за допомогу виключно отримавши гарну грошову винагороду. Єдиний, хто може допомогти Рочестерському замку, — племінник пораненого лорда, відважний воїн Гай. ©Kino4ua Залізний лицар 2 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?