Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Випадковий шпигун

Рік:
Ор. назва:
Dak miu mai shing, Accidental Spy / Dak mo mai sing
Країна:
Гонконг
Режисер:
Тедді Чан
Тривалість:
01:27:23
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Будучи сиротою, хлопець жив у притулку, а потім змушений був самостійно влаштовувати життя. Але мрія спонукала Бака до вивчення бойових мистецтв, якими він опанував мало не досконало. Уміння вести бій неодноразово допомагали Баку захистити себе, а також зупинити злочинців, тим самим допомагаючи поліції. Після того, як Бак затримує грабіжників банку, він підпадає під нагляд спецслужб. В цей же час, в Сеулі доживає останні дні дуже забезпечена і впливова людина, яка все своє життя була шпигуном і працювала на Північну Корею. Сином шпигуна виявляється Бак Йен, який ні про що не підозрює, життя якого круто змінюється після новин про існування батька. Тепер Бак може випробувати на собі роль випадкового шпигуна, адже у його житті з'являються небезпечні люди, погоні, таємні коди та шифри, які необхідно розгадати, а також безліч небезпечних пригод. ©Kino4ua Випадковий шпигун 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?