Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Близнюки-Дракони

Рік:
Ор. назва:
The Twin Dragons / Seong lung wui
Країна:
Гонконг
Режисер:
Рінго Лам
Тривалість:
01:44:42
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Двом братам-близнюкам довелося розлучитися на початку життєвого шляху. Думки малюків ніхто не питав, про наявність брата жодному з них не повідомляли. Один із хлопчиків залишився жити у Гонконгу, а другого нова сім'я відвезла до Нью-Йорка. Характер у хлопців виявився різним, та й особливості виховання наклали свій відбиток. Один виріс запеклим хуліганом. Такий неспокійний спосіб життя змусив Бумера досконало опанувати бойові мистецтва. Єдиним місцем роботи, де цьому дуже активному юнакові вдалося прижитися, став автосервіс при одному з найпопулярніших готелів. Другий брат отримав чудову освіту і зміг заявити про себе як диригент. Він відомий та подорожує з концертами по всьому світу. Його життя спокійне, розмірене і підпорядковується простим правилам. Як доведено наукою, близнюкам властиве прийняття однакових рішень в екстремальних умовах, а також спонтанні бажання. Не дивно, що їхня зустріч таки відбулася. Поки Близнюки-дракони намагаються усвідомити всі вигоди та недоліки від возз'єднання із сім'єю, з'являються вкрай незадоволені бандити. Вони прийшли розібратися з набридлим механіком, але якщо вже їх двоє, то доведеться позбутися обох. ©Kino4ua Близнюки-Дракони 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?