Kino4ua.com
HD 720p
R

Запали мене

Рік:
Ор. назва:
Plush
Країна:
США
Режисер:
Кетрін Хардвік
Тривалість:
01:39:22
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Кінокартину «Запали мене» («Plush») було знято у 2012 році американським режисером Кетрін Хардвік. Спочатку головну роль мала виконати Еван Рейчел Вуд, проте через неможливість стикування робочих графіків вона була змушена залишити проект. В образі головної героїні знялася Емілі Браунінг. Це фільм про рок, музику, сім'ю, сцену і талант. Хейлі – дівчисько, яке разом із братом співає рок, п'є віскі і живе собі насолоду. Але після того, як брат гине від передозування, вона починає скочуватися дедалі нижче. У її житті виникають двоє чоловіків, між якими вона кидається і не знає кого обрати – її чоловік та новий гітарист у рок-групі. Плюс до всього починають з'являтися і відкриватися якісь таємниці, фільм стрімко перетворюється на трилер, що бурхливо розвивається. А вона дуже непередбачувана та несподівана. Переглянувши цю кінострічку, можна впевнено сказати, що кожен знайде тут свій сенс. Як немає двох однакових людей, так і не буде двох однакових висновків після цього фільму. ©Kino4ua Запали мене 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?