Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Русалонька

Рік:
Ор. назва:
The Little Mermaid
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Рон Клементс, Джон Маскер
Тривалість:
01:22:48
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Безкраї моря і океани. Дивлячись на їхню чарівну пишність ми не бачимо меж настільки потужної стихії. Вода дала притулок у своїх безоднях неймовірну кількість жителів. Ця історія розповідає саме про них. Кожен із мешканців морського царства заслуговує на своє місце. Його перебування там необхідне. Мультфільм у всій своїй багатогранній пишності доносить до нас історію життя однієї юної русалочки. Аріель відрізнялася з дитинства своїми пустотливими витівками. І тепер подорослішавши продовжує дивувати свого могутнього батька. Тритон - владика морських безодень, суворий правитель, але що відрізняється справедливістю. Він дуже любимо дочкою та підлеглими. Але це не перешкода для випробування його терпіння. Цього разу його красуня закохалася у земного принца. Кохання настільки сильне почуття, що може подолати будь-які випробування. Але подібне кохання може стати реальністю тільки, коли Аріель покине морське царство і здобуде ноги. Подібні жертви є досить великою платою за бажання бути щасливою. ©Kino4ua Русалонька 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?