Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Леді і Бродяга 2: Пригоди Пустуна

Рік:
Ор. назва:
Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure
Країна:
США, Австралія
Категорія:
Режисер:
Даррел Руні, Джаннін Расел
Тривалість:
01:09:02
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультфільм є продовженням свого класичного попередника, в якому була представлена ​​історія кохання та взаємин двох собак безпритульного пса та породистої Лессі. У новій версії мультика собаки вже встигли стати батьками чотирьох цуценят. У псів з'явилися три слухняних працьовитих доньки і один син непосида на прізвисько Скамп (Шалун). Саме він збігає з дому і вирушає на пошуки пригод та ризику, бажаючи відчути справжнє собаче життя. Опинившись на вулицях великого міста на самоті, щеня починає потрапляти в різні смішні, а часом і небезпечні історії. Там же Скамп (Шалун) знаходить собі справжніх друзів Ангела та Бастера з його командою. Але відчувши ризик і романтику собачого життя сповна, Скамп все ж таки починає нудьгувати за батьками та сім'єю. ©Kino4ua Леді і Бродяга 2: Пригоди Пустуна 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?