Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

101 Далматинець 2: Пригоди Патча в Лондоні

Рік:
Ор. назва:
101 Dalmatians II: Patch's London Adventure
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джим Каммеруд, Браян Сміт
Тривалість:
01:13:46
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
У сюжеті мультфільму, велика родина збирається переїжджати жити на ферму, але малюк Патч хоче залишитися вдома та познайомитися зі своїм кумиром, тілі зіркою Громобоєм. При переїзді Патча забули забрати і на радощах щеня вирушає на телестудію, щоб відшукати Громобою. А тим часом жорстока мільйонерка Круелла Де Віль, чия спроба пошити шубу з далматинців обернулася повним крахом, виходить із в'язниці. Вона знову готує підступний план викрадення цуценят, але на її шляху виявляться випадкові герої відважне цуценя з сімейства Понго і Педді, Патч і телевізійний герой пес Громобой. Але виявляється Громобой не герой, а лише гарний актор і пси потрапляють у полон до бандитів, найнятих Круеллою. Але Патч не сумує і пропонує Громобою придумати план порятунку себе та цуценят. Їм це цілком вдається, адже героями не народжуються, ними стають! ©Kino4ua 101 Далматинець 2: Пригоди Патча в Лондоні 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Olha
    Olha
    17 жовтня 2022 22:04
    + +5 -
    Немає озвучки українською мовою, як заявлено в описі.
  2. Інна
    Інна
    13 жовтня 2022 11:40
    + +4 -
    Чому в описі заявлено український професійний переклад, а в налаштуваннях лише російська та оригінал?
  3. НЕ СКАЖУ ВАМ
    НЕ СКАЖУ ВАМ
    25 травня 2022 19:42
    + +2 -
    А чому назва "101 далматинець 2: пригои Патча в лондоні" ви помилилися 101 далматинець 2:пригоди Патча в лондоні виправте назву.І я цей мультик не дивилася,отже зробіть 1 плеєр,будь ласка grin grin