Kino4ua.com
DVDRip
PG

Чародій

Рік:
Ор. назва:
Spellbinder
Країна:
Австралія, Польща
Категорія:
Режисер:
Ноел Прайс
Тривалість:
00:25:05 1-ї серії
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет серіалу «Чародій» (Spellbinder) спочатку розгортається в таборі, куди приїжджають підлітки, щоб побачити сонячне затемнення. Алекс та Пол вирішили налякати свою подругу. Для цього хлопці натягнули сталевий провід поруч із лінією електропередачі, яким повинен був спуститися Пол одягнений у простирадло, зображуючи приведення. Внаслідок замикання утворився портал в інший світ, де й виявився головний герой. У цьому світі правлять Чародеї – люди, які мають наукові знання і видають себе за чарівників перед простим народом. Підлога повинна довести, що вона прибула з іншого світу, це допоможе повернутися додому ©Kino4ua Чародій 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?