Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

H2O: Просто додай води (1 - 3 Сезони)

Рік:
Ор. назва:
H2O: Just add water
Країна:
Австралія
Режисер:
Джонатан М. Шифф
Тривалість:
1 серія: ~24:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Це історія трьох дівчаток, для яких їхня доля приготувала несподівані сюрпризи. Вони жили, як більшість дівчаток їхнього віку. Незважаючи на різне ставлення до життя, вони мають спільні інтереси: модні речі, хлопчики, а також відпочинок на пляжі. Але якось подруги потрапили до печери, яка назавжди їх змінила. З ними сталося дивовижне перетворення, вони набули чарівної сили. Тепер дівчатка вміють керувати водою, та ще й вони перетворилися на справжніх русалок. У них виросли хвости, а стихія води стала для них рідною. Ось тільки приховувати це перетворення не так просто. ©Kino4ua H2O: Просто додай води (1 - 3 Сезони) 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?