Kino4ua.com
HD 720p
R

Зворотна тяга

Рік:
Ор. назва:
Backdraft
Країна:
США
Режисер:
Рон Говард
Тривалість:
02:17:17
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм "Зворотна тяга" - детективна історія про розслідування і помсту. Маленький хлопчик Браян бачив, як його батько-пожежник загинув у жахливому полум'ї.Через два десятиліття він продовжує сімейну традицію, вступаючи в пожежне управління Чикаго, де його скеровують, усупереч його бажанню і не дивлячись на хабар, у компанію старшого брата Булла. Новачок виявляється не ефективним у своєму першому вогні. Його боротьба тільки лиш віддаляється від його ж брата. У підсумку Браян переводиться розслідувати підпал разом з ветераном Дональдом, який пропонує можливість того, що серія недавніх смертельних пожарів у місті вказує на роботу палія, який довгий час відбував покарання у тюрмі, а тепер вийшов. ©Kino4ua Зворотна тяга 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?