Kino4ua.com
HD 720p
R

Поганий соратник для групи героя обрав спокійне життя в селі

Рік:
Ор. назва:
Shin no Nakama ja Nai to Yuusha no Party o Oidasareta node, Henkyou de Slow Life Suru Koto ni Shimashita
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хошіно Макото
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий
Ред разом із молодшою сестрою тривалий час значився у колективі Героя. Ця група вважалася однією з провідних та наймогутніших, які мали вплинути на зміну становища сил у всьому світі. Армія повелителя Демонів насідала, проте лише Герої могли протистояти цим небезпечним монстрам. Щоправда, навіть цій службі приходить кінець. Розчаровані та кинуті напризволяще головні персонажі змушені тепер шукати нове покликання. Хлопець вирішив, що необхідно відкрити власний бізнес. Він вирішив зайнятися вирощуванням і продажем корисних трав. Щоправда, вічні поневіряння та гонитва за грошима так чи інакше призвели до сумних наслідків. Головний герой міг би просто перестати вірити в себе, проте несподівано в його житті з'являється Ріт, красуня, з якою Ред познайомився під час однієї з подорожей. Героїня хоче жити разом із молодою людиною, проте для юнака це вкрай несподівано. Він приймає пропозицію і вже за допомогою головної героїні намагатиметься з успіхом відкрити аптеку з травами, про яку так давно мріє. Що ж буде далі у цій захоплюючій історії? Дізнаємося дуже скоро! ©Kino4ua Поганий соратник для групи героя обрав спокійне життя в селі 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?