Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Безсоння в Сіетлі / Ті, що не сплять у Сіетлі

Рік:
Ор. назва:
Sleepless in Seattle
Країна:
США
Режисер:
Нора Ефрон
Тривалість:
01:45:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Картина розповідає про батька-одинака, який сам виховує маленького сина. Після смерті коханої дружини Сем дуже тяжко переживає свою втрату. Разом із сином вони переїжджають із Чикаго до Сіетлу. Пізно ввечері по радіо йде передача в якій розповідають про свої різдвяні бажання в прямому ефірі. Син Сема, малюк Джона додзвонився на радіо і повідомив, що хоче для тата нову дружину, а собі нову маму. Сему доводиться відповісти на кілька питань про своє життя ведучому програми. Багато слухачок відгукуються на це повідомлення і лише одна жінка з Балтімора розуміє, що це її шанс, її доля, друга половинка шукає її. Бо в той момент, коли Енні почула голос Сема, вона була зачарована, вона була закохана. Власне заручини та відстань її не лякає тому, що справжні світлі почуття не знають перешкод. Несплять у Сіетлі це легка, красива, романтична мелодрама про кохання та надію. ©Kino4ua Безсоння в Сіетлі / Ті, що не сплять у Сіетлі 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?