Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Консьєрж

Рік:
Ор. назва:
For Love or Money
Країна:
США
Режисер:
Баррі Зонненфельд
Тривалість:
01:35:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Даг Айрланд - цілеспрямований юнак, який працює консьєржем в одному з найдорожчих готелів Нью-Йорка. Він мріє відкрити власну справу, тому дуже багато та старанно працює. Даг є справжнім професіоналом своєї справи, його поважають колеги, а багаті постояльці заохочують добрими чайовими. Всі гроші він відкладає на власний бізнес, але для відкриття готелю їх не вистачає. Даг відчайдушно намагається знайти людину, готову надати фінансову підтримку, і їй вдається це зробити. Хлопцю необхідно організувати для нього таємні побачення з чарівною Енді. Здавалося, для нього немає нічого складного в цій справі, якщо не брати до уваги те, що він таємно в неї закоханий... ©Kino4ua Консьєрж 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?