Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Напролом

Рік:
Ор. назва:
The Hard Way
Країна:
США
Режисер:
Джон Бедем
Тривалість:
01:50:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий, Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті комедійного бойовика Напролом у знаменитого голлівудського актора Ніка Ленга, який весь час грає хороших хлопців, мріє зіграти більш серйозну роль у кіно. Такий шанс у нього з'являється у новому фільмі, де Ніку запропонували зіграти крутого поліцейського. Для того, щоб підготуватися до ролі і дізнатися, як це бути справжнім поліцейським, Нік вирушає до Нью-Йорка на зустріч із запеклим детективом Джоном Моссом. Нік робить все, щоб стати напарником детектива та пізнати усі тонкощі тяжкої роботи. Мосс розслідує справу про вбивства, які робить психопат на прізвисько Кайфолом, що тероризує весь Нью-Йорк, і напарник-непрофесіонал йому зовсім не потрібен, тим більше він лише додає труднощів у роботі. Проте, актор як хвостик слідує за відважним поліцейським і навіть не припускає, що він має зіткнутися з реальною небезпекою, стати учасником перестрілок, погонь і навіть врятувати життя людині. ©Kino4ua Напролом 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?