Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Медвежатник

Рік:
Ор. назва:
The Score
Країна:
США
Режисер:
Френк Оз
Тривалість:
02:04:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий, Двоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Англійський режисер Френк Оз, творець таких картин, як «Смерть на похороні», «А як же Боб?», «Домогосподарка» та «Відчайдушні шахраї», звик працювати в жанрі комедії та сімейних фільмів, але цього разу він дуже круто вийшов. від звичного і зняв кримінальний трилер «Ведмежатник». Нік Уеллс - професійний злодій, який керується лише двома правилами: не грабувати у своєму власному місті і завжди працювати лише самотужки. Але винахідливий Макс все ж таки зміг умовити Уеллса поступитися обома принципами заради наступної справи. І навіть знайшов того партнера. Проте все складається не так гладко, як хотілося б, у результаті стає цілком зрозуміло, звідки ж Нік виніс собі такі дивні принципи. Кожен із них тепер намагається обійти іншого, і робота в команді, якою вона мала бути, перетворюється на суцільне суперництво ведмежатників. Напруга наростає, але вони мають довести до кінця розпочату. Чи вдасться героям завершити задумане, дізнайтеся, подивившись онлайн «Ведмежатник». ©Kino4ua Медвежатник 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?