Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Збройна школа! / Употте!

Рік:
Ор. назва:
Upotte!!
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Такао Като, Хідея Такахасі, Юкіо Курода
Актори:
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова FoolVOX | Багатоголосий закадровий
Ніколи в житті не міг припустити звичайний викладач, що йому доведеться працювати в школі, де доведеться вести заняття не з дітьми, а із справжньої зброєю. І це зовсім не гарні і гучні слова, як учні нової школи виступає вогнепальна одухотворена зброя. Складно навіть припустити, використовуючи здоровий глузд, що у учениць замість грудей – цівка, приклад розташований нижче спини, а внутрішні органи – ударно-спусковий механізм. Класи диференційовані за старшинством та потужністю. Молодші – пістолетики-кулеметики, трохи старші – автомати малого калібру, а старші класи складаються з автоматичних гвинтівок.

У центрі уваги – захоплюючі пригоди симпатичної Функо та її подружок. Дівчата навчаються у школі, займаються самопідготовкою, тренуваннями. У них добре розвинене почуття суперництва та лідерські якості. Вони з легкістю можуть розповісти глядачеві про нові моделі зброї, акцентувати увагу на їх технічних характеристиках. Проте, основне завдання мультсеріалу – розповісти глядачеві про те, що будь-яка зброя вимагає правильного поводження та догляду. ©Kino4ua Збройна школа! / Употте! 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?