Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Збиток / Руйнівник / Невиправний

Рік:
Ор. назва:
Damage
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джефф Кінґ
Тривалість:
01:46:13
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий, Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Не кожен зек, випущений державою волю, вирішує розпочати нове, доброчесне життя. Ці люди, на яких суспільство давно махнуло рукою, настільки звикають наживатися за чужий рахунок, що проста робота починає викликати огиду. Але так не сталося з героєм кінострічки «Збиток», який відсидів термін і вийшов на волю після декількох років ув'язнення.
Ніхто не хотів брати людину з кримінальним минулим не те, що на добру, але навіть на якусь роботу. Багато днів Джон ходив з контори в контору в марних пошуках, але, мабуть, сама доля бажає його повернення до злочинів. Але цього разу не стоїть питання збагачення – хлопцю треба банально прогодуватися.
Містер Брекнер звертається до не дуже чесних особистостей, які можуть принести непогані гроші. Але це, звичайно ж, у разі перемоги, від якої Брекнер відокремлює сильний противник. Чи зможе Джон здолати суперників і, заробивши достатньо, спробувати розпочати спочатку? Чи герою сподобається бити людей? Час покаже, а поки що потрібно дати по морді одному здоровому мужику. ©Kino4ua Збиток / Руйнівник / Невиправний 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?