Kino4ua.com
NC-17

Просто неба

Рік:
Ор. назва:
Under the Open Sky
Країна:
Японія
Режисер:
Міва Нисикава
Тривалість:
02:06:39
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Йтиметься про закоренілого карного злочинця Мікамі Масао. Цей суворий чоловік, чиє тіло вкрите безліччю татуювань, ніколи не ладнав із законом. Довгих тринадцять років він відбував покарання за навмисне вбивство, рахуючи дні до того моменту, коли закінчиться термін ув'язнення. Коли перед ним відкрилася бажана свобода, він був здивований тим, наскільки змінився світ за його відсутності.
Перебуваючи за ґратами, Масао багато міркував про своє нікчемне життя і зараз має намір почати все з чистого аркуша і попрощатися з кримінальним минулим. Однак він стикається з низкою труднощів, оскільки цьому суспільству не потрібна така зникла людина, яка нехай навіть стала на шлях виправлення. Чому герою ніяк не вдається досягти бажаного і потрапити в ритм. Йому вдається знайти роботу, щоб хоч якось існувати, але колеги колишнього ув'язненого ставляться до нього з нехтуванням, випробувачі на міцність нервову систему. Але одного дня Масао відвідує двоє телевізійників. Їх зацікавила його доля, і вони збираються зняти реаліті-шоу, в якому йому призначена роль головного героя. ©Kino4ua Просто неба 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?