Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Непрощенна

Рік:
Ор. назва:
The Unforgivable
Країна:
Німеччина, США, Велика Британія
Режисер:
Нора Фіншелдт
Тривалість:
01:54:06
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Рут Слейтер – засуджена за кілька вбивств жінка, яка провела у в'язниці 20 років. Коли призначений судом тюремний термін закінчився, героїня вийшла на волю. Весь цей час вона провела за ґратами за те, що вбила кількох представників правопорядку, ще будучи тінейджером. Відтепер жінці доведеться постаратися знову стати частиною суспільства, яке дуже змінилося за її відсутності. Проте зробити це буде дуже складно. Виявилося, що навіть найближчі люди для неї зовсім не раді тому, що вона повернулася. Ще вона збирається відшукати свою молодшу сестру. Після вироку її удочерили. Але займатися цим їй доведеться самостійно, бо люди не вірять у виправлення вбивці поліцейських. Водночас напарники її жертв триматимуть героїню у постійній напрузі, адже вони не простили їй смерть своїх друзів. ©Kino4ua Непрощенна 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?