Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Невинний

Рік:
Ор. назва:
The Innocent / Der Unschuldige
Країна:
Швейцарія, Німеччина
Режисер:
Сімон Жакме
Тривалість:
01:53:20
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Ветеринар Рут, середнього віку, належить до харизматичної вільної церкви разом зі своїм чоловіком і двома дочками-підлітками. Пристрасть між подружжям давно охолола, життя тече між християнськими ритуалами і шаблонними розмовами. Рут працює анестезіологом у тваринній лабораторії, яка проводить експерименти з трансплантації голови макак-резусів.

Одного разу Рут здається, що вона впізнає на вулиці свого колишнього нареченого Андреаса. Андреас був засуджений за вбивство 20 років тому в односторонньому судовому процесі, хоча він, Рут та інші друзі протестували проти його невинуватості. Після цього контакт між ними спав. Згідно з даними поліції, Андреас загинув у нещасному випадку під час подорожі потягом в Індії після того, як його звільнили, але тепер, коли Андреас навіть приходить до неї додому, щоб поговорити з нею, вона знає, що чоловік, з яким вона завжди хотіла бути, все ще живий. Життя Рут повністю руйнується, коли вона дивує свою дочку Наомі та її дівчину таємним сексом із двома незнайомцями. Причина цього залишається відкритою у фільмі, уточнюючої дискусії немає. З іншого боку, Рут також займається пристрасним сексом з Андреасом на іншій зустрічі. ©Kino4ua Невинний 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?