Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Зустріч випускників 2.0: Весілля

Рік:
Ор. назва:
Die Hochzeit
Країна:
Німеччина
Режисер:
Тіль Швайгер
Тривалість:
01:59:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Історія трьох хороших друзів – Томаса, Андреаса та Нільса продовжується. Відчайдушні приятелі середнього віку, як і раніше, намагаються розібратися в особистому житті, потрапляючи в кругообіг веселих і дивовижних пригод. Після останніх подій, долі героїв фільму "Зустріч випускників 2.0: Весілля" значно змінилися. Том знайшов заповітну любов і щастя, зустрівши Лінду. Наречений зробив обраниці пропозицію та розпочинається активна підготовка до весільної церемонії.
Невдачі в роботі та випуску музичного альбому не можуть стати на заваді на шляху чоловіка. Він прагне організувати свято на найвищому рівні та влаштувати для коханої незабутнє свято. За допомогою герой звертається до вірних друзів, які спантеличені особистими труднощами. Нільс переживає душевні страждання, дізнавшись правду про таємний зв'язок дружини Єте з коханцем. А Андреас після розлучення з дружиною Танею насолоджується безмежною свободою і перебуває у пошуку нової пасії. Але друзі готові відкласти всі справи, щоб допомогти Томасу. Однак будь-які їхні спроби організації весілля закінчуються провалом, що призводить до низки курйозних подій, непередбачених ситуацій і ставить під удар шлюб кращого друга. ©Kino4ua Зустріч випускників 2.0: Весілля 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?