Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCNC-17

Локрична піца

Рік:
Ор. назва:
Licorice Pizza
Країна:
США, Канада
Режисер:
Пол Томас Андерсон
Тривалість:
02:13:24
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | VERЛань Group / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Pazl Voice
Скарга

Сан-Фернандо 1970 року. Простий хлопець має заповітну мрію стати всесвітньо відомим актором. Театр та кіно – єдине, що мало для нього сенс. Підліток мав величезний потенціал, що змушував його впевнено рухатися до здійснення мрії. Він вірив, що попереду на нього чекає популярність, успіх і любов публіки. Якось перед героєм фільму з'являються нові можливості для досягнення глобальної мети – отримати загальне кохання, адже нічого важливішого для нього не існує. На нього чекає найважливіший і найважчий вибір, який він коли-небудь робив і від якого залежатиме його подальше життя та акторська кар'єра. Що вибере юнак – кар'єру, кохання чи особисті принципи? ©Kino4ua Локрична піца 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?