Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Співак на весіллі

Рік:
Ор. назва:
The Wedding Singer
Країна:
США
Режисер:
Френк Корачі
Тривалість:
01:40:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Кінострічка «Співак на весіллі» (The Wedding Singer) розповість про 2 людей, які постійно беруть участь у весільних урочистостях: Роббі – соліст оркестру, а Джулія – офіціантка. Вони починають спілкуватися і з'ясовують, що вони мають щось спільне, саме весілля. Джулія має нареченого на ім'я Глен. Навколишні кажуть, що, мовляв, Джулії дуже пощастило, він такий багатий та й взагалі. Але правда в тому, що ні Джулія, ні Глен до ладу не можуть зрозуміти, кохання це чи ні. Але все-таки весіллі бути - Глен призначає дату. У той самий час у Роббі теж весілля. Але даремно він чекає на обраницю – вона так і не приходить. Щоб забути, він починає допомагати Джулії з її церемонією. Їхня дружба може перейти в щось більше… ©Kino4ua Співак на весіллі 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?