Kino4ua.com
HD 720p
R

Інстинкт

Рік:
Ор. назва:
Instinct
Країна:
США
Режисер:
Джон Тертелтауб
Тривалість:
02:02:34
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Ітан Пауелл - антрополог, який зник безвісти, тому що відмовився від метушливого життя в жадібному мегаполісі, присвятивши себе вивченню просторів джунглів Руанди. У суспільстві дикої природи та її мешканців він знайшов не лише фізичний, а й духовний притулок, забувши про цінності цивілізації. Мавпи, до способу життя яких він пристосувався, стали його найближчими, здатними на самовідданість, взаємовиручку та турботу один про одного. Але одного разу він зіткнувся з людською жорстокістю, від якої так відчайдушно намагався втекти. Браконьєри почали жорстоко розправлятися з невинними тваринами. З цього часу люди перестали бути для нього благородними та чесними створіннями, яких занапастили типові цінності – слава, гроші та жага наживи. Ітан замикається у своїй душі, психологічно віддалившись від контактів із зовнішнім світом. Вважаючи вченого агресивним і шаленим, після того, як він скоїв вбивство в джунглях, його поміщають у психіатричну в'язницю-лікарню для божевільних злочинців. Молодий і перспективний психолог Тео Колдер береться за нового мовчазного пацієнта, намагаючись розговорити його і глибоко пізнати таємницю життєвої філософії, занурившись у надри складного внутрішнього світу головного героя. ©Kino4ua Інстинкт 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?