Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кривава гора

Рік:
Ор. назва:
Eminence Hill
Країна:
США
Режисер:
Роберт Конвей
Тривалість:
01:40:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Події фільму відбуваються наприкінці ХІХ століття в Америці. На Дикому Заході орудує безліч банд і панує беззаконня. Ройс Тулліс нещодавно втратив свого брата. Чоловіка стратили за злочин, якого він не скоїв. Герой вирішує помститися всім присяжним, які винесли жорстокий вирок. Він збирає команду однодумців і вирушає у небезпечну подорож углиб країни. Останнім у його списку є глава присяжних Ісаак Акерман. Разом із спільниками Ройс викрадає його доньку. Вони вирушають на чорний ринок, щоб продати дівчину у рабство. Але в дорозі на них чекає низка неприємностей, яка в результаті заводить компанію в загадкове поселення в пустелі. ©Kino4ua Кривава гора 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?