Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Бартон Фінк

Рік:
Ор. назва:
Barton Fink
Країна:
США
Режисер:
Джоел Коен, Ітан Коен
Тривалість:
01:56:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Бартон Фінк у виконанні Джона Туртурро (актора зауважив Джоел Коен на курсах акторської майстерності в Єльському університеті) з перших хвилин фільму схожий на дядька Євгена Онєгіна з поеми Пушкіна. Ні, серйозно, про цього драматурга так і хочеться написати «мій Бартон найчесніших правил». Він талановитий, скромний, йому чуже честолюбство та корисливі мотиви. Фінк, який частково схожий на Генрі Спенсера з повнометражного дебюту Девіда Лінча «Голова-ластик» (дарма що обидва фільми — оди сюрреалізму), приймає пропозицію від голлівудської кінокомпанії написати сценарій до фільму про рестлінг.
У всесвіті братів Коен Фінку обіцяють $1000 на тиждень. Досить незвичайна ставка та формат співпраці, враховуючи, що насправді сценаристам 1940-х або платили аванс, або виплачували зарплату як штатним авторам, прикріпленим до тієї чи іншої студії. Ймовірно, таким чином режисери хотіли наголосити на прірві, що розділяє творців, які працюють за зачиненими дверима (у випадку Фінка — у номері дешевого готелю), і голлівудських зірок, що втілюють написане в кадрі та на екрані. ©Kino4ua Бартон Фінк 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?