Kino4ua.com
480p
G

Дейві Крокетт і річкові пірати

Рік:
Ор. назва:
Davy Crockett and the River Pirates
Країна:
США
Режисер:
Норман Фостер
Тривалість:
01:21:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | студія LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал
Теннессі прикордонник Деві Крокетт та його найкращий друг Джорджі Рассел перевозять шкури до Мейсвілл, Кентуккі після успішного сезону відлову та полювання. На річці Огайо зустрічають Майка Фінка, самопроголошеного «короля річки». Фінк відмовляється взяти Крокетта і Рассела вниз по річці на своєму кільовому човні, якщо вони не заплатять йому мито, яке вони не можуть собі дозволити.

Фінк кидає виклик Крокетту та Расселу на гонку на кільових човнах до Нового Орлеана, ставлячи ставки на шкури та титул Фінка. Крокет використовує свою знаменитість, щоб організувати власну команду кілерів для гонки, яку він перемагає, незважаючи на численні перешкоди та обман Фінка. Крокет дозволяє Фінку зберегти свій титул, і Фінк милостиво дає йому і Расселу безкоштовну поїздку вниз по річці. ©Kino4ua Дейві Крокетт і річкові пірати 1956 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?