Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Переміщення: Темні мутанти

Рік:
Ор. назва:
Transference: Escape the Dark
Країна:
Канада
Режисер:
Меттью Нінабер
Тривалість:
01:21:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Головними героями виступають близнюки - Джошуа та його сестра Емма, яка має надприродні здібності. Враховуючи цю особливість дівчини, за нею веде полювання секретний агент, який невпинно йде її слідом. Хлопцеві доводиться захищати героїню, щоб вона стала об'єктом експерименту засекреченої програми уряду.
Варто згадати режисера, одного зі сценаристів та продюсерів науково-фантастичної кінокартини Темні мутанти. Метью Нінабер відомий як актор у ролі у кінострічці Псих-розчленювач. Як режисер він працював над такими фільмами, як Лощина смерті, День видобутку. Свого часу він зняв дебютний фільм свого брата Джеремі - Останній забіг.
Варто відзначити деяких акторів, які взяли участь у картині. Дженніфер Корніш отримала популярність завдяки ролям у кінострічці Хардлайн, короткометражному проекті Suddenly Super, серіалі П'ятниця 13-те. Останній був відзначений двома номінаціями на Праймтайм Еммі, однією на Сатурн, нагородою AMPIA, двома призами на кінофестивалі в Чикаго, зокрема, дванадцятьма номінаціями на Джеміні, а також іншими преміями. ©Kino4ua Переміщення: Темні мутанти 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?