Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Неправильне місце, не той час

Рік:
Ор. назва:
Wrong Place, Wrong Time
Країна:
США
Режисер:
Джастін Прайс
Тривалість:
01:24:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі історії знаходиться команда найманців, які крадуть у голови мафіозного угрупування чотирнадцять мільйонів доларів. Уникаючи переслідування, головні герої потрапляють у будинок сім'ї, де мешкає своя жахлива таємниця. Виявляється, що господар житла не зовсім людина. Непроханим гостям належить протриматися цілу ніч із супротивником під боком як усередині укриття, так і зовні.
Однією з продюсерів та актрис трилера Зухвале пограбування є Франциска Шіслер, відома широкій аудиторії з ролей у кінокартинах Ехо та Блакитний Голлівуд. Остання з них була відзначена шістьма нагородами та десятьма номінаціями на премії різних кінофестивалів, у тому числі в Каліфорнії, Катанії, Палермо та ін. Загалом у її скарбничці перебуває понад двадцять робіт у кіно та на телебаченні.
Разом з нею у фільмі Джастіна Прайса знявся Майк Маркофф, який постійно бере участь у проекті CW Death Squad як ведучий. На його рахунку чимало нагород, у тому числі за роботу в кінострічці Body in the Bath, а однією з найпомітніших картин виступає Втеча в бухту.
Цікаво, що в юності Майк професійно боровся на шаблях і завоював успіх у фехтуванні, що можна побачити в таких картинах, як Довод і Спартак: Кров і пісок. До того ж свою кар'єру він розпочинав у театрі з трупою Шекспіра. ©Kino4ua Неправильне місце, не той час 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?