Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

438 днів

Рік:
Ор. назва:
438 dagar/ 438 days
Країна:
Швеція
Режисер:
Джеспер Гансландт
Тривалість:
2:02:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
У червні 2011 року двоє журналістів зі Швеції вирішують зробити репортаж про провінцію Огаден, розташовану в Ефіопії. Тут місцевий уряд намагається придушити бунт повстанців із руху визволення. За допомогою останніх герої приїжджають до країни, щоб знайти інформацію, що компрометує, на шведського політика Більдта, який має відношення до організації, яка розвідує нафту в Африці. Потрапивши в полон, у чоловіків залишається лише надія на диво.
Одним із продюсерів драматичного трилера 438 днів виступив Йонас Аллен. З його найпомітніших робіт можна виділити такі кінокартини, як Валландер, Той, хто вбиває та ін. Загалом у його скарбничці перебуває понад п'ятдесят проектів у кіно та на телебаченні. Варто також згадати деяких акторів, які знялися у стрічці. ©Kino4ua 438 днів 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?