Kino4ua.com
HD 720p
R

Сектор 17

Рік:
Ор. назва:
Transit 17
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Гай Блеяєрт
Тривалість:
01:24:42
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У 2026 році всю Європу швидко спустошує невідомий вірус, який робить із більшої частини населення кровожерливих зомбі. Щоправда, є люди, які не втрачають останню надію, що вони знову вестимуть нормальне життя — і це Опір. Декілька солдатів з нього намагаються врятувати дівчину, яка є ключем до створення антивірусу.

Однією з актрис, які взяли участь у бойовику Сектор 17, стала Зара Пітіан, яка здобула популярність завдяки ролям у фільмах Плем'я: Вибратися живим, Доктор Стрендж. До речі, ще у семирічному віці актриса почала займатися шотокан карате.

У 2006 році як перший британський майстр бойових мистецтв її занесли до Міжнародної зали слави карате та кікбоксингу. Також за роботу в картині Плем'я: залишитися живою вона отримала семи перемог і двох номінацій на різні нагороди. Фільм Сектор 17 дивитись онлайн.

Її партнером зі знімального майданчика став Лі Чарльз, який розпочав свою кар'єру з футболу, виступаючи за клуби Евертон, Транмер та Рексхем. Після травми він зайнявся бойовими мистецтвами та шість разів виграв світовий чемпіонат з кікбоксингу. Надалі завдяки актору Бенні Уркідесу він почав навчатися акторському та каскадерському мистецтву. ©Kino4ua Сектор 17 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?