Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Кохання та морозиво

Рік:
Ор. назва:
Love & Gelato
Країна:
США
Режисер:
Брендан Кемп
Тривалість:
01:52:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Ліна все своє життя провела на батьківщині, в Америці. Зовсім недавно вона закінчила школу і тепер відповідально готується до вступу до Массачусетського університету. Дівчина вже обрала свій шлях і збирається неухильно дотримуватися плану. Але несподівано все змінюється, коли раптово вмирає її мати. Останньою волею жінки стало напуття дочки вирушити до Італії, щоб та відшукала свого блудного батька.
Ліна 16 років не бачила батька, і зараз не дуже прагне побачитися з ним, але бажання матері схиляє дівчину все-таки купити квиток до Риму і кинутися в дивовижні пригоди. Опинившись у незнайомій країні, вона нестерпно бажає повернутись додому, але раптом їй вручають щоденник її матері, який вона вела, доки жила в Італії. І з цього моменту Ліна відкриває для себе новий світ, переповнений таємними романами, мистецтвом та пекарнями. Познайомившись з привабливим Реном, Ліна разом з ним піде слідами матері, щоб розкрити секрет, який зберігався надто довго. ©Kino4ua Кохання та морозиво 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?