Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Я - панда

Рік:
Ор. назва:
Turning Red
Країна:
США
Режисер:
Домі Ші
Тривалість:
01:39:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
"Я панда" - американський мультфільм, створений студіями Дісней та Піксар у 2022 році. Події розгортаються в канадському місті Торонто на початку нульових. Мейлінь – зразкова учениця середньої школи, яка звикла бути першою у всьому. Ось тільки ініціативність та активна участь у всіх шкільних заходах – результат вимогливого відношення з боку матері. Мейлінь робить все, щоб їй догодити, але продовжує стикатися з докорами. Ще одна проблема полягає в тому, що сім'я живе в будинку при храмі, що свідчить про її неймовірну побожність.
Життя милим і слухняним Мейлінь перевертається з ніг на голову, коли вранці вона виявляє у відбитку величезну червону панду. Відтепер щоразу, коли вона відчуває сильні емоції, то перетворюється на звіра. Через ситуацію, що склалася Мейлінь регулярно потрапляє у всілякі комічні ситуації, виплутуватися з яких їй допомагають вірні друзі. Чи вдасться героїні мультика знайти справжню причину своїх фантастичних трансформацій та повернути все на свої місця? ©Kino4ua Я - панда 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?