Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Кіт у чоботях 2: Останнє бажання

Рік:
Ор. назва:
Puss in Boots: The Last Wish
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джоель Кроуфорд, Хануель Меркадо
Тривалість:
01:42:21
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Студія
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Він – безстрашний кіт, який ось уже багато років мандрує світом і шукає собі пригод. Здається, що зупинити цього пухнастого героя просто неможливо, і немає нікого, хто б зрівнявся з ним у майстерності володіння шпагою. Кіт був упевнений, що він справді має унікальний дар, що дозволяє йому виплутуватися навіть із безвихідних ситуацій. Але все перевертається з ніг на голову, коли сміливець примудряється розгубити відразу вісім відпущених йому життів. Зрозумівши, що наступна помилка може стати фатальним, Кіт вирушає в чергову подорож. Мета – легендарне останнє бажання, здатне втілити в реальність будь-яку мрію. Чи вдасться відважному мандрівнику впоратися з усіма випробуваннями та мати шанс на нормальне майбутнє? І що станеться, коли йому знову доведеться взятися за шпагу і почати боротьбу з найнебезпечнішим ворогом? ©Kino4ua Кіт у чоботях 2: Останнє бажання 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?