Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Чіп і Дейл: Бурундучки рятівнички

Рік:
Ор. назва:
Chip 'n Dale: Rescue Rangers
Країна:
США
Режисер:
Аківа Шаффер
Тривалість:
01:36:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Ці два відв'язні бурундуки знову з'являються на наших екранах. З останньої зустрічі минуло понад десять років, за цей час мультяшні герої здобули своє щастя, яке в жодному разі не хочуть порушувати. Чіп зміг влаштуватися на роботу мрії та стати страховим агентом. Дейл же зміг перенести операцію з впровадження комп'ютерної графіки в організм і тепер працює на благо суспільства, намагаючись берегти славу, яка йому дісталася. Варто зазначити, що брати довгий час не спілкувалися один з одним і після таємничої зникнення знайомого, їм таки доведеться об'єднати свої сили, щоб знайти зниклого друга. ©Kino4ua Чіп і Дейл: Бурундучки рятівнички 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?