Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Керуй моїм авто / Сядь за кермо моєї машини

Рік:
Ор. назва:
Drive My Car
Країна:
Японія
Режисер:
Рюсуке Гамаґуті
Тривалість:
02:58:55
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Юсуке талановитий актор і режисер, він успішний і щасливо одружений зі сценаристкою Фукаку. Їхній шлюб дуже міцний, пара щаслива разом, але одного разу трапляється трагедія, Фукаку раптово вмирає. Її смерть стала ударом для невтішного чоловіка, довгий час він не міг прийти до тями після похорону коханої жінки. Але життя не закінчилося, Юсуке продовжував їздити на гастролі, у роботі він знаходив сили впоратися зі втратою. Минуло вже два роки після загибелі дружини та Юсуке запрошують на театральний фестиваль.
Чоловік вирішує поїхати туди своєю машиною, але через проблеми із зором, він не міг сам сісти за кермо. Тому режисер наймає водія – мовчазну та спокійну Місакі. На них чекає довга дорога і за цей час вони ведуть довгу бесіду, Місакі допомагає Юсуке переглянути стосунки з дружиною. Він поринає у спогади і розуміє, що можливо не зміг повністю відкритися перед Фукаку. За час поїздки дівчина водій дає йому сили змиритися з гіркою втратою та знайти нового себе ©Kino4ua Керуй моїм авто / Сядь за кермо моєї машини 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?