Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Довіра

Рік:
Ор. назва:
Trust
Країна:
США
Режисер:
Браян ДеКьюбеліс
Тривалість:
01:34:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Молоде подружжя Оуен І Брук любить одне одного без пам'яті. Навколишні, дивлячись на них, заздрять їхнім почуттям, вважаючи зразковою родиною. У основних героїв складається добре як особисте життя, а й кар'єра. Подружжя успішне і знамените у певних колах. Оуен – зірка телеекрана, а Брук – власниця художньої галереї. Головні герої насолоджуються щастям, не підозрюючи, що ідилії може прийти кінець.
Брук збирається до Парижа з молодим художником на ім'я Ансгар. У подорожі між привабливою жінкою та чарівним чоловіком з'являється взаємна симпатія. Встояти перед сексуальним красенем у Брук не залишається сил, потяг стає все сильнішим, але вона намагається не піддаватися почуттям. Поки дружина бореться з бажанням зайнятися сексом з Ансгаром, Оуен намагається не піддатися чарам спокусливої ​​фанатки. Спокуса перемогти не вдалося, поринаючи у вир насолод головні герої зовсім втратили свідомість. Вони навіть уявити не могли, чим для їхніх стосунків обернеться хвилинна слабкість. ©Kino4ua Довіра 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?