Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Аромат кохання

Рік:
Ор. назва:
Love Hard
Країна:
США
Режисер:
Ернан Хіменес
Тривалість:
01:46:26
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головна героїня фільму «Аромат кохання» — Наталі досягла успіхів на журналістській ниві, а от із особистим життям дівчині не щастить. Романтична, трохи наївна натура не може знайти собі потрібну пару. Всі хлопці, з якими зустрічалася Наталі, розчаровували її своєю поведінкою або відсутністю належної освіти. Журналістка вирішила спробувати щастя на одному із сайтів знайомств та скачала. Через кілька днів вона отримала листа від хлопця, яким дуже зацікавилася. Дівчина не помітила, як закохалася в людину, яку жодного разу не бачила насправді. Наближалися новорічні свята, і їй шалено захотілося провести чудовий час із Тегом. Не попередивши коханого, Наталі вилітає до нього з Яос-Анджелеса. Довгий переліт дівчина коротала, представляючи здивоване й зрадоване обличчя чоловіка мрії, коли побачить її на порозі свого будинку. Наталі не могла подумати, що її сюрприз буде не настільки несподіваним, як той, що приготував коханий. ©Kino4ua Аромат кохання 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?