Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Закони кордонів

Рік:
Ор. назва:
The Laws of the Border, Outlaws / Las leyes de la frontera
Країна:
Іспанія
Режисер:
Даніель Монсон
Тривалість:
02:10:36
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Основні події кінокартини «Закони кордонів» розгортаються на теренах Жирони у далекому сімдесят восьмому році двадцятого століття. У центрі уваги знаходиться хлопець на ім'я Начо. Він - замкнутий хлопець, який не вірить у власні сили та всіляко приховує від оточуючих свої справжні емоції та почуття. Він не заводить нових знайомств і намагається не вирізнятися з натовпу. На жаль, взаємини з однолітками залишають бажати кращого, адже головний герой наче притягує невдачі та різні проблеми.
Якось діючий персонаж знайомиться з парочкою правопорушників, які звикли домагатися бажаного за будь-яку ціну. Вони родом із Чайнатауна і щодня потрапляють у неприємності. Навчальний рік добігає кінця, і настає пора літніх канікул. Цього разу Начо має особливе угруповання і вирушити в захоплюючі пригоди, наповнені ризиком і смертельною небезпекою. Збройні пограбування та дрібне хуліганство стають частиною його буденності. Чи зможе сором'язливий студент вчасно усвідомити всю відповідальність скоєних вчинків та ухвалити наслідки непростих рішень? Як надалі складеться доля юнака, якого нещодавно не сприймали всерйоз? ©Kino4ua Закони кордонів 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?