Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вбити Ескобара

Рік:
Ор. назва:
Killing Escobar
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Девід Вітні
Актори:
Тривалість:
01:29:28
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Убогий куточок британської постімперської спадщини: групи найманців – здебільшого колишніх військових, – які бродили по проблемних точках світу в 70-х і 80-х роках, вбиваючи за наймом у численних громадянських конфліктах в Африці та Латині. Америка. (Як показує цей фільм, ці колишні члени SAS не були політично нейтральними: вони активно прагнули вбивати комуністів у таких місцях, як Ангола та Родезія.)
Фільм зосереджується на ескападі, яка – з етичної точки зору – трохи менш туманна, ніж холодна війна в Африці: змова з метою вбивства надпотужного колумбійського наркобарона Пабло Ескобара наприкінці 1980-х. Однак, оскільки це було організовано за вказівкою іншого надпотужного колумбійського наркобарона, будь-які претензії на моральне високе становище насправді не підтримуються.
Основні респонденти тут — Пітер МакАліз, колишній десантник, який виріс у Глазго та відповідав за військову діяльність загону вбивць, і дещо більш витончений Девід Томкінс, людина, яка організувала контракти та яка, за власними словами, перемістила величезні кошти. кількості зброї в зони конфлікту. ©Kino4ua Вбити Ескобара 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?