Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Патруль: За законами вулиць

Рік:
Ор. назва:
Shorta
Країна:
Данія
Режисер:
Фредерік Луіс Хвіід, Андерс Ельхольм
Тривалість:
01:47:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Патрулювати вулиці Копенгагена стало небезпечно: громадськість схвильована жорстоким поводженням поліцейських з арабським хлопцем, який сильно постраждав при затриманні. І тепер напарники Майк і Єнс відправляються на роботу з чітким передчуттям неприємностей. У той момент, коли стає відомо про смерть затриманого талібу, мешканці гетто, де поліцейські патрулюють вулиці, вирішують виплеснути на них свій гнів.
Патруль — це датський кримінальний бойовик, який вкотре порушує актуальну тему расизму. У міру того, як у Данії розростаються спільноти іммігрантів, у країні все більше розпалюється обстановка через утиск прав темношкірих.
Сценарій картини написав Андерс Ельхольм, який почав працювати над ним ще 2015 року. Подумавши, він звернувся до продюсерів із проханням довірити постановку фільму йому та його доброму товаришеві Фредеріку Луїсу Хвіїду. У підсумку вони разом працювали над режисурою і над сюжетом стрічки.
Фільм був добре прийнятий датськими критиками і висувався на десяток кінопремій майже в тридцяти номінаціях. Трилер отримав кілька премій, у тому числі на кінофестивалях у Салоніках та Лез-Арку. ©Kino4ua Патруль: За законами вулиць 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?