Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американська різанина

Рік:
Ор. назва:
American Carnage
Країна:
США
Режисер:
Дієго Халлівіс
Тривалість:
01:40:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Оскільки влада розпочала активне полювання на незаконних іммігрантів з Латинської Америки, всі порушники законів мали за короткий час визначитися зі своїм сумним становищем. Єдиним варіантом уникнення депортації залишалося співробітництво з офіційною владою. Воно передбачало згоду громадян брати участь у суспільно корисних роботах в ім'я отримання права подальшого перебування на території США та захисту своїх близьких від вимушеного переселення.
ДжейПі вже усвідомлював підвищений ступінь відповідальності не лише за своє життя, а й за порятунок матері, яка проходить лікування на фоні проблем зі здоров'ям. Разом із ровесниками він розпочав роботу у притулку для одиноких старих людей, намагаючись надавати їм посильну допомогу та підтримку. На першому етапі все складалося дуже продуктивно і позитивно, але потім хлопці зіткнулися з грандіозною небезпекою непередбачуваного масштабу.
Розважливий хлопець дедалі більше відзначав дива у поведінці співробітників і постояльців притулку, не знаходячи тому логічне пояснення. Розуміння суті сумної історії прийшло після розкриття нових подробиць справи, які змушують дітей вступати в битву за свій порятунок. ©Kino4ua Американська різанина 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?