Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Махнемось тілами

Рік:
Ор. назва:
Le sens de la famille
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Жан-Патрік Бенес
Тривалість:
01:31:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
У будь-якій сім'ї іноді виникають сварки пов'язані з непорозумінням. Морелі не стали винятком. Вони щиро люблять один одному, але часом подружжю хочеться відпочити від батьків, що раптово нагрянули, і двох дітей, що вічно доставляють їм усілякі труднощі. Старша дочка вважає за краще більшу частину часу проводити в інтернеті. Дівчина ненавидить сімейні поїздки, вона воліла б швидше залишитися вдома, ніж доглядати за молодшою ​​сестрою в парку атракціонів. Дівчинка здається милим ангелом, але ніхто не завдає родичам більше проблем, ніж це чарівне малятко.
У повному складі сім'я вирушає у спільну відпустку. Відпочити не вдається, адже кожен мріє виявитися подалі звідси. Вночі під час жахливої ​​грози сталося незрозуміле. Члени сім'ї помінялися тілами, а побачивши вранці своє відображення в дзеркалі мало не збожеволіли від жаху. Вони отримали унікальний шанс зрозуміти один одного, їхнє уявлення про життя інших зміниться назавжди. ©Kino4ua Махнемось тілами 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олексій
    3 вересня 2022 20:42
    + 0 -
    Пошук по сайту, просто огидний, нічого не знайдеш. Може ви ставитесь до свого сайту, так зневажливо, тому що тут фільми, можна дивитись безкоштовно.