Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вілла «Романтика»

Рік:
Ор. назва:
Love in the Villa
Країна:
США
Режисер:
Марк Стівен Джонсон
Тривалість:
01:55:58
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головна героїня фільму «Кохання на віллі» Джулі зовсім недавно розлучилася зі своїм коханим. Дівчина полягала у стосунках із молодим чоловіком уже кілька років і навіть сподівалася на швидке одруження. Вона не змогла винести зради і заявила про розрив, щойно вся правда вилилася назовні. Не в змозі переживати поодинці важкий період Джулі вирушає на відпочинок у Верону. Вона бронює чудову італійську віллу та планує провести незабутній відпочинок в Італії. Плани дівчини змінюються, коли після приїзду вона виявляє у своєму будинку іншу людину. Самозакоханий та егоцентричний пан не збирається звільняти місце та наполягає на тому, щоб його мимовільна співмешканка пішла шукати інший готель. Здаватися Джулі не збирається. Вона оголошує цинічному британцю війну і заявляє, що їм доведеться ділити дахи найближчого тижня. Обидва мають намір за будь-яку ціну виселити сусіда і перетворити його відпустку на справжній кошмар. У кожного є злий план, як вивести ворога зі стану рівноваги. ©Kino4ua Вілла «Романтика» 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?