Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Зоряна Брама (Режисерська версія)

Рік:
Ор. назва:
Stargate (Director's Cut)
Країна:
США
Режисер:
Роланд Еммеріх
Тривалість:
02:09:53
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії фантастичного, пригодницького фільму Зоряна брама починається 1928 року в Єгипті. Один з археологів знаходить поблизу Гізи унікальне металеве кільце зі старовинними ієрогліфами. Проходить багато років, але ніхто з вчених так і не зміг розгадати призначення цієї незвичайної конструкції. Поки одного разу, у 90-ті роки уряд США разом із військовими, фахівцями в галузі астрономії, фізики та єгиптології, не взявся знову дослідити загадкове кільце. Дочка археолога, який знайшов обручку, приваблює до дослідження молодого єгиптолога Деніела Джексона, який відкинутий вченим світом через свою теорію про неземне походження єгипетських пірамід. Джексон легко розшифровує загадкові символи та ієрогліфи, тим самим відкривши таємницю конструкції. Металеве кільце виявилося зоряною брамою в інші світи. Вирішили вивчити роботу конструкції і відправити Джексона разом із спеціальним загоном військових, на чолі з полковником Джеком О`Нілом. Активувавши зоряні ворота, група дослідників вирушає у подорож Всесвітом і опиняється на далекій планеті під назвою Абідос. Там мандрівники опиняються в унікальному світі, схожому на земний, з невеликим поселенням людей, які розмовляють невідомою мовою і поклоняються богу Сонця Ра. Групі дослідників також доведеться зіткнутися з таємничими літаючими об'єктами, небаченими істотами і з загадковим божеством. ©Kino4ua Зоряна Брама (Режисерська версія) 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?