Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Тут була Брітт-Марі

Рік:
Ор. назва:
Britt-Marie var här
Країна:
Швеція
Режисер:
Тува Новотни
Тривалість:
01:36:53
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету опинилася шістдесятитрирічна жінка на ім'я Бріт-Марі, яка, пробувши чотири десятиліття у шлюбі, вирішує розірвати стосунки зі своїм чоловіком. Вона сповнена рішучості і тому невдовзі реалізовує задумане. З цього моменту головна героїня шведського драматичного фільму «Тут була Брітт-Марі» має навчитися жити по-новому і переосмислити абсолютно все.
Відразу після розриву стосунків із чоловіком жінка починає відмовлятися від старих звичок і намагається будувати побут відповідно до нових потреб. А допомагає їй у цьому переїзд у невелике провінційне містечко. Проте місто це виявляється на межі вимирання через те, що всі майже жителі роз'їжджаються після того, як закривають містоутворююче підприємство. Лише деякі вирішують залишитися в рідних місцях, але серед таких людей або люди похилого віку, або інваліди, або проблемні підлітки. Але Брітт-Марі сповнена рішучості і збирається втілити свою мрію в життя, розпочавши все з чистого аркуша. ©Kino4ua Тут була Брітт-Марі 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
[attachment=6194:britt-marie-var-har-2019-bdrip-1080p-ukr_swe-hurtom_mkv.torrent]
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?