Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мій хлопець-м'ясник / Донька м'ясника

Рік:
Ор. назва:
Tendre et saignant
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Крістофер Томпсон
Тривалість:
01:31:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Чарлі працює головним редактором у паризькому журналі мод. Вона із сильних жінок, які чудово знаються на своїй справі. Але мало хто підозрює, що героїня фільму «Стейк від кутюр» насправді дуже вразлива та тендітна дівчина.

Чарлі контролює своє життя, доки не вмирає її рідний батько. З цього моменту їй доводиться не лише переживати горе, а й запозичити на себе сімейний бізнес у вигляді вишуканої лави.

І хоч будь-який інший був би радий продовжити сімейну справу, але Чарлі не з таких людей. Вона вже має улюблену роботу, а захоплення батька не здаються їй привабливими. Через це героїня фільму «Стейк від кутюр» переконана в тому, що найкраще продати лавку, щоб отримати трохи грошей і вкласти їх у свою мрію. Однак Марсель, один із співробітників лавки, намагається переконати її не відмовлятися від того, що дорого було її батькові. Чарлі має прийняти непросте рішення. Від нього залежатиме її ©Kino4ua Мій хлопець-м'ясник / Донька м'ясника 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?