Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Опір

Рік:
Ор. назва:
Resistance
Країна:
Франція, Велика Британія, Німеччина, США
Режисер:
Хонатан Якубовіч
Тривалість:
02:01:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Марсель займається сценічним мистецтвом, використовуючи пластику свого тіла. Він спеціалізується на пантомімах і щиро відданий своїй справі. Але головний герой фільму «Опір» і уявити не може, що незабаром це захоплення допоможе йому стати одним із найвідважніших людей Франції.

Шанувальник мистецтва починає виступати у барах і поступово обзаводиться відданими шанувальниками. Але раптово починається Друга світова війна, а Франція виявляється захопленою нацистськими окупантами. З цього моменту батько Марселя, який працює м'ясником, відмовляється приймати бажання свого сина продовжувати виступати, вважаючи, що він має боротися проти загарбників.

Невдовзі пантомім із фільму «Опір» налагоджує контакт із одним із французьких розвідників. Відразу після цього Марсель починає давати виступи перед сиротами. А в цей час нацисти приступають до свого просування Францією. Бажаючи бути корисним країні, Марсель вступає до загону відчайдушних і хоробрих. Він зробить все можливе, щоб захистити маленьких та беззахисних дітей. ©Kino4ua Опір 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?