Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Батько нареченої

Рік:
Ор. назва:
Father of the Bride
Країна:
США
Режисер:
Чарлі Шір
Тривалість:
01:45:13
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Містер Бенкс любить свою дочку Кімберлі і хоче їй щастя. Але він нічого не може вдіяти з почуттям, що після весілля дівчинки, яке він гойдав на руках, водив до школи, виховував, він сам вважатиметься безнадійним старим. Для Кімберлі весілля – довгоочікуване свято. Для батька - нелегке випробування. До того ж – чого приховувати – удар по гаманцю. Крім весільного клопоту і прийняття свого нового статусу зятя, Бенксу доводиться бути милим і поступливим, щоб не зганьбити сім'ю перед тими, хто ось-ось стане його ріднею – нареченим і батьками. Ситуація розпалюється, коли спантеличений батько ледь не псує доньці всі плани на романтичне весілля. ©Kino4ua Батько нареченої 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?