Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Ласкаво просимо до Марвена

Рік:
Ор. назва:
Welcome to Marwen
Країна:
США
Режисер:
Роберт Земекіс
Тривалість:
01:55:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм "Ласкаво просимо до Марвена" неймовірної історії, що сталася з чоловіком на ім'я Марк Хоганкемп. Якось на нього напали вуличні хулігани і жорстокого побили знущаючись з його гідності. Після його життя змінилося, він став замкнутим і довгий час не міг оговтатися від психологічної травми. Психологи не змогли вилікувати його морального розладу і тоді Марк почав займатися ляльковою терапією. У себе на подвір'ї та в усьому домі він збудував цілий іграшковий світ схожий на час Другої Світової Війни, а потім робив неймовірний фото знімки. Незабаром до нього збиралися юрби людей подивитися на його талант, а також дивовижна сусідка, якій сподобався Марк. Чи зможе він вилікуватись від своєї травми? Всі оточуючі намагатимуться йому дати тепло, яке допоможе йому... ©Kino4ua Ласкаво просимо до Марвена 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
[attachment=6306:welcome-to-marwen-2018-bdrip-1080p-ukreng-sub_ukreng-hurtom_mkv.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?